Man måste ju bara prova...

...att skriva en blogginlägg på mobilen! Haha! Fan vad majs! Då blir det många fler och nyare uppdateringar på den här bloggen, kul! Idag har släkten varit här på kalas då jag fyller år på måndag! Hihi, wicked awesome!!! Nu ska jag sluta, men ha en trevlig fortsatt lördagskväll även om ingen kommer läsa det här direkt, eller dirr som Agnes säger... Jag tycker det är fult, haha, men men ;) // Jojje

Vårkänsla

Usch och fy och blä.

Jag har fått världens hosta och den vill aldrig försvinna. Jag kan inte sova på nätterna och på dagarna hostar jag bara... Inte kul..

Idag är det ju onsdag och snart är det heeeelg! Galet najs, men jag måste ju säga att det känns ganska jobbigt att man redan är trött på skolan efter en vecka i skolan.. Inte bra, då det är sportlov om sådär 5 och en halv vecka.. Men men, om 12 dagar så är det min födelsiis! hihi, det ska bli kult :) gillar att fylla år, typ det bästa :)

Idag har det varit en lång dag men det har varit så fint väder! Mycket uppiggande måste jag ju säga. Fick lite vårkänsla och passade på att stå och sola i värmen ( jag stod inomhus ). Mycket härligt! Jag har drömt om att det är sommar varje natt i en vecka nu, vill jag säga något till mej själv eller?!?! Ja, jag vill ha sommar, sol och värme! Tack.

Nä, nu ska jag hosta vidare och mysa med mina systrar i soffan och kolla på tv :) // Jojje


Förra maj, härligt väder!

Somras!


skolkuuul

sitter på webbdesignen.. jätteKUL!! jag o jojje sitter o har lite deepshitgossiptalk på face istället :) hehe!
här är en liten fin bild på oss.. vi ska gifta oss! Jennifer, du är vår brudtärna! <3 miss you honey! / Agnes


Ett nytt år kommer med ett nytt nyårslöfte!

Tänk, vad tiden går fort egentligen. Nu är det vårtermin (inte för att det känns som vår direkt) i skolan och vi är på rätt väg att gå klart tvåan. Dock så är det ganska långt dit, men nu är det sista terminen innan sommarlovet! Jag har aldrig längtat såhär mycket till sommaren förut. Men jag tror för att det är att jag har sett så många kompisars bilder när de har varit utomlands på jullovet, där de går i shorts och linne. Gud, vad jag vill ha värme och åka upp till Norrland! :) Jag tycker att vintern är jättemysig med brasor och sitta under en filt med en kopp te eller kaffe och bara mysa! :) Men när man vet att snön kan hålla i sig ända till mars, april som den gjorde förra året, det blir lite deprimerande i slutändan. 

Under lovet har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Blev förkyld sista dagen på lovet, vilket ledde till att jag blev hemma två dagar efter skolan hade börjat och nu är det helg. Bra jobbat, Josefin! Är ganska trött på att ligga inne och kolla på tv eller datorn, jag gillar verkligen att hålla igång så nu vill jag till skolan. Låter kanske konstigt, men de tidiga mornarna och de sena dagarna skulle jag kunna slippa.

Nyår var väldigt kul och lyckad! :) Det blev en rolig kväll med kompisarna hemma hos Agnes. Det nya året firades med hög musik och skratt och folk som skrek " det är det här året vi fyller 18!!" Japp, förutom jag då som fyller 17 om 16 dagar :P. Jaja, ett år yngre har aldrig skadat nån förut och jag skulle inte kunna bry mej mindre om att mina kompisar är ett år äldre. :) Det märks liksom inte av när man går i samma årskurs :) 

Något mer kul som har hänt? Jag har fått ett till kusinbarn! Det blev en kille, vilket kom som en chock för våran familj. Har bara flickor på mammas sida :) Men det var en kul överraskning och vi välkomnar pöjken in i våran konstiga och snurriga släkt :D 

Nä, nu ska jag sluta det här inlägget, men man kan väl säga att nyårslöftet för det här året är att skriva oftare, mycket mer oftare även om vi har milshöga högar med läxor!
Med hatt och "trumpet" firar Anna in det nya året!

  // Jojje
 

Moccomyys

Sitter just nu på mocco o myser med moa :) väldigt trevlig lunch och fika! Snart ska vi gå en liten shoppingrunda och sen ska jag till IKEA med mamsen! Fick ungefär fyra timmars sömn inatt, har helt vänt på dygnet under lovet... Hehe! Värt är det! GRATTIS till jojjes kusin som fick en liten pojkes idag! /Agnes

snart över

Jullovet är snart över... kul... Dem sista dagarna har jag inte gjort så mycket. idag har jag gjort en del, GYMMAT med jojjelito.. vi gymmade söner! galet.

2011

Jaha då va det ett nytt år igen då! Det firades hos mig!! Det blev en lyckad kväll/natt/morgon! Sov en timme typ sen städ i sex tmmar! Sen däckade jag och jojje i soffan framför tvn.... Nu sitter jag på tåget med Lisa påväg mot Åre!! Ska bli kul med skidor igen! Segt att SJ inte tar elektronkort, ingen av oss har cash= ingen mat......!! Vilken tur att Jay Smith sitter i samma vagn, så blit man lite gladare! /Agnes

RSS 2.0