... (kult namn)

Finns inget att säga, det händer inget speciellt just nu. Det är mörkt ute, det är slask, det är november, det är kallt, det är allmänt jobbigt.

aa, vad finns det mer att säga?

Rolig chey, det är jag det. *Flum*

Nu ska jag återgå till spanskan. Es muy divertido! Aa, fast nee.


Bild från i somras, vill tillbaks // Jojje

PAIN

I'm in PAIN! igår hade jag träningsmatch och min fot mår inte så bra idag :( den ser faktiskt ut som ett päron.. ganska svullen aså :) idag har jag legat inne hela dagen och kollat på SATC. eftersom vi har kollat klart på Lost säsong fem och inte har sexan än så måste jag distrahera mig lite ;) Nu ska jag vila!!

Jag skulle vilja ta ett inlägg att tacka....

.... J.K Rowling som har skrivit Harry Potter böckerna och gett mej en otrolig uppväxt bland häxor och trollkarlar, troll och svartalfar, magi och mörka tider. Ja, jag är en Harry Potter-nörd, och är stolt över det!!

Igårkväll såg jag på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med min syster som också är en H.P-nörd. Den var den mest underbaraste, grymmaste, fantastiska, otroliga (kan fortsätta i evigheter) filmen av alla H.P filmerna!! Den var så jävla bra och jag vill bara se om den igen o igen o igen o igen!! Jag har faktiskt inga ord för den. Men jag rekommenderar alla att se den, om du är nörd eller en icke-nörd spelar ingen roll. Jag älskar att dem har gjort två delar för dem har fått med så mycket nästan allt som står i boken och det lyckades de inte med de förra filmerna, då för att de var för korta! Vilket har gjort dem mindre bra än böckerna. För att göra filmerna lika bra så behövs det 5 timmar som den här sista filmen!

Efter filmen var jag i en slags trans! HAHA, men filmen var en sån breathtaking film så jag hamnade i min lilla trans. haha! :D jaja, nu får jag vänta i ett halvår tills nästa trans :P Vad fan ska man göra efter att man har sett del 2???!! Man kommer vara helt lost!

Appropå Lost, ska till Agnes nu o kolla på Lost! höhö // Jojje, a.k.a. Harry Potter-Nörd

obsessed

ASSÅ! jag är obsessed! just nu, när jag inte har något i skolan, då är jag obsessed av tre saker. Lost, Gossip girl och the hills. kan inte sluta. beroende. tack. hej.

sova

Igår var det väl kul :) Nu är jag hemma :) har sovit hos anna aka skön som alltid! tack för 1.95 sängen anna. KRAM PÅ DIG!
Anna Winroth. Skön och chill i ALLA lägen och situationer. Gillar inte långa promenixer på stranden. Hon älskar mysiga gamekvällar med Black Ops (call of duty). Hon har inte mycket polare och söker därför någon i en mogen ålder. Tack o hej anna älskar leverpastej!

STAN

Snaaarts ka jag in mot vackra stockholm för lite måbrashopping med kussis moa! Det kommer bli naaaajs!!!!!!/ Agnes

Okej, det var länge sen jag skrev ett inlägg, men här kommer ett!

Gud, det var länge sedan jag skrev ett inlägg. Inte bra, inte bra...

Det har typ inte hänt något speciellt roligt.. Skolan har börjat efter lovet och det känns bara deppigt. Det är inte soft i skolan heller. Läxorna bara droppar in, icke kul, icke kul. Sen att det börjar bli mörkt ute känns också jobbigt.. Det är så jävla deprimerande, till exempel på onsdagar. Jag går upp halv sju: Det är mörkt ute. Jag börjar åtta: det ljusnar till. Jag slutar tio över fyra på onsdagar: Det är mörkt när jag åker hem. Vafan, det är ju direkt inte så uppmuntrande! Trött är jag också, o sen har jag åkt på någon jävla huvudvärk... Den har stannat i mitt huvud i tre dagar nu. Usch, men det känns som att den börjar gå bort.. Kanske bara behöver sova o vila ut. Snart ska jag dra till Agnes o kolla på LOOOOOOOOST! :D Det var länge sen vi kollade nu, så ikväll blir det Lost-marathon!!! :D wiihooo

Skriver ett till inlägg imorgon för att verka lite aktiv här på bloggen, kuwl!
Lägger in en bild på Lost-gänget!


Inte för att mer ser riktigt karaktärerna, men aja, fint är det iallafall :) haha typp // Jojje

några dagar..

Jaa men nu har det gått några dagar sen ett inlägg lades in ;) Men jag
har ju faaan inte haft tid!!! I måndags var vi superduperbusy, vi besökte Nya Marc Jacobs på biblioteksgatan! Det blev ett lyckat köp och sen en latte o gott på Cafi :) I Tisdags åkte vi till bibblan och pluggade! efter det hem till lolle med anna och åt typ "middag". och vad händer inte när vi är på väg hem i slasken.. JO, en jävla kille i en ful jävla bil kör i en stor jävla pöl med slask o snusk o såklart splashar det över oss.. en fet DUSCH! Tack för att du paja alla mina papper o kläder o mina nya uggs för den delen.. fuck you! Sen på kvällen, GG... Nu vet jag att jojje inte sett avsnittet än. men asså gooooood jag var typ lycklig när jag skulle lägga mig på kvällen, att en tvsåpa kan göra en så glad :) och idag... usch idag.. jag är deppig över dem här jävla onsdagarna. Dem är långa tråkiga och slitiga. Vi sluta när det är SVART ute! Jag dampar. Som tuuur så slapp vi Biptestet idag och körde teori ist. TACK LARS! Puss till dig. Efter skolan hämtade jag mina barnvaktsbarn.. det var kallt blött och skitjobbigt. Roligare blir det inte direkt när lillen anklagar mig för att HAN hällde för mycket soya på sitt thai-ris, bara för att JAG tydligen hade lagt upp för lite ris... herreud. Sen vandrade jag hem i mörkret. spionera lite på jojje utifrån gata. hem satte mig o plugga i 4 timmar. jag har ont i handen. TACK GUD (och sam-henke) att vi börjar 10.20 imorn!! YAAAY! nu ska jag SOVA och drömma om chuck bass <3 / Agnes


School sucks!

Hej ja skolan suger! Vi har två prov denna vecka, kul! Hej då

Trött

Japp jag är trött.. Jojje också.. Bevis nr 1. Vi orkade bara kolla på ett avsnitt av Lost ikv. FATTA 1 AVSNITT! inte ok.. LOST <3 LOST <3 LOST sawyeeer..... mmm.... <3
Anledning nr 1. Jag sov 2 timmar i natt. KULT ... nu ska jag nog sova! Tack o hej lovet e slut om bara tre dagar :(

RSS 2.0