Speech

Sitter i skolbibbli med jojje.. vi har speech och ska skriva på våra speech :) men nä. Ganska najs dag jag ska ha idag. Om en halvtimme har jag håltimme i två timmar + lunch. de är ju helt ok. Vi sitter här och planerar när vi ska få träffa våran fina Elsa!! Vi saknar dig och hoppas att vi får se dig snart igen!!! Ha så kul på tennisclub, hehe! ;)

Mobilbloggar- På webbis med Hassekasse

Agnes tycker det är lagom kul med webbdesign klockan åtta på morgonen, därför använder hon sig av Aina übersnygga glasögon som hon köpte igår, we like! Aja, dags att återgå till mina fiender; flash och dreamweaver, mucho fin......cheers! // Jojje

Mobilbloggar från sängen

Igår var månen närmare jorden än vanligt, så fint! Den var jättestor och hur nära som helst eller det tyckte iallafall jag :) kanske inte syns på bilden just, men det var den!:) ligger just nu i min säng och kollar på Eva och Adam samtidigt som jag bloggar från telefonen, hihi. Är förkyld, kul, så jag blir nog hemma imorgon från skolan.. / Jojje

Helgens andra dag

Vaknar imorse av att solen skiner in i mitt rum, underbart tänkte jag. Kollar på klockan och den visar 07:01, mindre underbart! Hur kommer det sig att man kan vakna klockan sju på morgonen helt självmant och vara pigg och glad då? Jag är konstig.

Gårdagen var mysig, det blev en film med systrarna "the ugly truth" och lite grönsaker och dip, mys! :) Jag orkar inte göra nåt på fredagar, är så trött efter en vecka i skolan. Men ikväll blir det inflyttningsdrink hos Lovisa och det ska bli trevligt :)

Jag kan ju tillägga att Agnes är på bootcamp nånstans i Nyköping, ett träningsläger faktiskt för den amerikanska fotbollen. Så medan hon köttar hela den här helgen så chillar jag med en drink i handen, haha! :)


Såhär glad är jag var jag igår, är jag så glad nu, troligtvis! /Jojje


Tisdag

Idag är det tisdag. Har inte hänt så mkt.
BUSS till skolan, var i skolan, det var kul.
Efter skolan klippte jag mig på favvostället Kammarn! Skulle fika på tösses efter men jojje dissa mig för matte c, thanks buddy! Väl hemma åt jag fett go crunsh, är sjukt mätt fortfarande, men nu ska jag äta middag, jättejobbigt.
Jag tycker mitt hår är ASKORT!!!! Behövde klippa av typ 10 cm.. BLÄÄ
Ser ju inte ens ut som mig själv ju!

helgen är inte slut

moahahha jag är ledig imorn!!!! endast skola mellan 14.00-14.20 då jag har utvsamtal! najs!
annars då? ja, helgen var grymt skööön. Vädret har inte sugit och jag har haft tillräckligt med pengar att spendera, fast nu är kontot typ tomt. kan inte kolla eftersom jag har råkat spärra min inloggning. bra agnes.
det här har vart min helg:
Hann kolla ett tag, sen snodde jojje den.
köttat desperate.. lite pepp eftersom det börjar igen på TISDAG!!!
Vi har bara några få avsnitt kvar på säsong sex... det gör ont i hjärtat att säga det. efter det är våra liv över typ
shopping tröstar allt

At stamstället

Sitter på princess, mitt och jojjes häng... Visst är det ett äkta pensionärskrypin men stället har sin charm. Alltid tyst och skönt, på raster, efter skolan, under skoltid. Vi har faktiskt vår rutin att åka hit varje måndag efter speech, "afterspeechfika". Fast nu är jag här med kussi Moa :) Nu kom fikan! /Agnes

4 månader

Ny är det typ 4 månader kvar till ett hjärtskärande moment.... Linn & Anna o en massa underbara människor ska åka till USA i ett åååååår.... KUL! Det kommer bli ganska tråkigt när Linki sticker, bah lämnar mig sådär. Tack Linn ;) men vadå du kommer ju ha det skoj iallafall.. Hon vill bara till USA för att träffa snygga killar med stora biceps och kepsen bakofram. Hallååå det finns faktiskt på mitt gym. Börja träna på sats istället för att sticka till amerrriikkkaaa!
Vilken tur att du tar upp typ halva min kamerarulle, då kommer jag ju aldrig kunna sakna dig!

Vårtecken, en efter en.

Tisdag. Tre dagar kvar till fredag. Sen blire helg. Awesome.

Idag var solen framme och det gjorde definitivt min dag! Plockade fram skinnjackan och dammade av den inför våren, det var najs att ha på sig den gamla goda vännen igen. Sen åkte solglajjorna fram mitt på dagen också, det var också najs. Vårtecken för mej är när skinnjackan kommer fram, solglasögonen, conversen och torr asfalt. Vet inte varför asfalten gör mej så glad när jag ser den. Men det är väl bara för att ett tjockt lager av is och sen ett tjockt lager av snö har täckt den i fyra-fem månader. Hej asfalt!

Idag hade jag tre håltimmar och då passade jag på att åka hem och käka lunch där men sen kom jag på att jag hade glömt mina nycklar hemma så jag kommer inte in. hmm... problem! Jag fick åka till min pappas jobb, hämta nycklar där och sen åka tillbaka till mitt hus och sen göra lunch. Men det var fan värt att åka och hämta nycklarna, för mina pannkakor borde finnas i Guiness rekordbok under rubriken " Världens godaste pannkakor!!" seriöst. Sen ska man ha keso och sylt till, mums!

Nu ska jag vara lite tråkig och inte lägga upp någon bild, men det kompenserar jag med imorgon säger vi!
NU blir det historiapluggande då jag har prov klockan 08:00, värt. Peace // Jojje

cosy sunday

08.56 - Josefin smsar och väcker mig
09.00 - jag somnar om
09.38 - jag ringer jojje och vi planerar dagen
10.15 - till gymmet
11.30 - hem och duscha
12.23 - tåg med jojje till stan
16.00 - hemma
16.05 - LOST i soffan hos mig
19.00 - söndagmiddag med jojje hos mig
20.00 - SOLSIDAN
20.30 - solsidan slut
20.45 - börja packa upp årebagaget
20.47 - sluta packa upp årebagaget
20.48 - Facebook, hotmail, gossip girl, oc, spotify, skype
21.09 - klar med kvällens inlägg

trött

hemma från en tillställning på st.eriksplan. det var skooooooooj! roligast av allt var att träffa jennifer och hennes trevliga syster och deras vänner :) hade stört skumma konversationer med ett skönt gäng med norrlänningar, haha jojje skulle vart där assså!!!! Nu ska jag sova för jag är sjukt trött, god natt! / Agnes

borta bra hemma också bra

HEMMA! skönt att va hemma men åre var galet kuul! riktigt najs men vädret var lite sisådär. Såklart blev det strålande fint när vi åkte hem idag! otippat. vädligt härligt att landa på arlanda i typ värsta vårvädret!!!!
Ikväll ska jag träffa JENNNIII!!! den lilla spontanaren är hemma i stholm för några nätter, jhhooo! är sjukt trött, typ lite jetlag sådär man blir när man flyger mellan åre o sthlm i typ 45 min. hehe. / Agnes


RSS 2.0