hett!

Kom precis hem från en träning... tre riktigt äckliga smällar har redan gett märken på kroppen :) Min vänstra hand är mos pga av krossning på hög nivå mellan två hjälmgaller. En glidattack in i väggen, mitt knä är inte hudfärgat det är lila.... och sen blev jag skallad av väggen.. eller rättaresagt en defensespelare putta/mosa/kasta mig in i väggen, jag blev inte liiite omskakad :) men annars körde jag bra! Nu har vi fått våra snygga, alldeles underbara matchbyxor också! Sjukt heta!
Imorn fyller jag åååår, yaaay! Nu ska jag försöka sova med min smärta.. / Agnes

LOV

Jaha då var det lov :) det är ju priiima med tanke på all stress som legat över mig som ett stort äckligt svart moln på sistonde.. Läxor skapar BARA en massa jävla problem. tack! Jag har precis varit på träning, en köttig en. Ooo fyyyfasen vad jag e trött. Jag banga bio med bea o jojje, sorry. Sen banga jag cafe 60 också, sorry. :) Jag är trött. Nu ska jag slänga mig i sängen och bara nörda lost eller desperate.
Sen ville jag bara tacka Anna för en mysmiddag igår, TACK ANNA det var mycket trevligt ( hoppas du använder dig av presenten du fick nu :) / Agnes

Long time, no seeing

Nämen, nu var det ett tag sen vi skrev.. Icke bra, icke bra.

Imorgon är det fredag och det menas i vanliga fall, snart helg! men nu kan man säga snart LOV!!!! :D wiiihoo
På lovet ska jag inte göra så mkt, har inte planerat något. Ska bara sova, umgås med kompisar, (plugga), ha kuul och kolla på lost med Agnes! hihi :))

Min sista lektion imorgon innan lovet är spanska och då har jag glosförhör på 71 glosor som handlar om mat. Till exempel, hur säger man kummel och sjötunga på spanska? asså vafan jag kommer inte beställa kummel (vad det nu är) och sjötunga på en resturang... Sjukt ovärt. Men men, snart är det looooov! Såå efterlängtat lov!
Imorgon efter skolan ska jag in till stan o fira med en fika och en tur på stan! Sen på kvällen ska vi på födelsedagsmiddag hos våran kompis Anna som har fyllt år! :) Mycket mysigt! :)

Nu ska jag väl, aa, öva på mina spanskaglosor.. sista läxan INNAN lovet! :D // Jojje


Vinter?

Jaha då var vintern här igen , eller? Vakna upp imorse kl 7 och såg SNÖ! HAHHAHA gud spelar oss ett spratt eller vadå!? Hösten kom iallafall tillbaka vid 2.. Det var iofs ganska mysigt idag :) Matteprovet däremot var INTE mysigt, det var hemskt obekvämt... HATA MATTE! aja, ikväll ska jag se Inception, jiho! / Agnes

Hard work, work

Livet leker, verkligen. Seriöst. Jag har den bästa tiden i mitt liv just nu. AA, fast neee!

Nä, fyfan. Här gäller hårt arbete och ibland lönar det sig, ibland inte!
Har så jäkla mycket i skolan nu att det inte ens är kul, men när är skolan kul annars?

Jahapp, denna dag var ju tråkig som alla andra dagar. Började klockan 08:00 och slutade 16:10. Kult!
Sen åkte jag hem och pluggade matte, har matte B prov på fredag. Och sen lagade jag mat och sen ööh, gick jag in på datan ett tag och sen så åkte jag o tränade med Agnes o sen kollade jag på Greys Anatomy och nu så sitter jag här och häckar.

Vad finns det mer att säga? Inget. Kult, kult // Jojje


Autumn

Hösten är här.

Den här helgen har varit crazy men också lugn på ett sätt. Agnes har redan berättat om våran fredag så i lördags var jag hemma o pluggade under dagen och somnade vid elva framför pretty woman. Sov 11 timmar den natten, vilket jag behövde! Sen på söndagen satt jag framför datan hela dagen och skrev min spanskainlämning. Vaknade upp imorse och insåg att jag hade försovit mej så det var bara att klä på sig, kasta i lite frukost och sen åka med pappa. Den har helgen har jag gått på fina promenader i solskenet och har fått fina höstbilder!
Enjoy!  // Jojje



   




The day after

Iggååårrr var det kalas här hemma hos MOI! Jag hade lite fördelsedagsmiddag för att jag fyller år snart! Det var mkt festligt med en massa trevliga människor. Nu vill jag chilla ganska rejält efter ett flertal timmars städning, måste tyvärr plugga. FML.. Aja, får se om jag överlever. Här är lite bilder från gårdagens tjohej! / Agnes

Mina fina tjejer <3

Ville bara säga att jag älskar er mina fina vänner! Ni är bäst och ni finns alltid hos mig, även om du bor i London eller två hus bort.. för ni finns som bakgrund på min dator :)


studydate

Nu sitter jag och jojje och "pluggar" i mitt rum :) Vi har precis skrivit ett inlägg på Jacob Malmströms blogg! Det var kult! HIHIHIHIHIHIHII :D
Här är en länk : malmiusa.blogg.se
Här är vi :
Hej då / Agnes & Jojje

typ 224 dagar kvar

Jag vill bara ta entyst minut för sommaren.. 60.59.58.57.56.55.54.53.52.51.50.49.48.47.46.45.44.43.42.41.40.39.38.37.36.35.34.33.32.31.30.29.28.27.26.25.24
23.22.21.20.19.18.17.16.15.14.13.12.11.10.9.8.7.6.5.4.3.2.1......Hej då sommaren! Nu kommer hösten och dem mysiga kläderna fyller garderoben! Bye bye summer, hallo AUTUMN! ( ca 224 dagar kavr till nästa sommar )

At school

Yooo! Nu sitter jag i skolan och ska jobba med mitt arbete egentlogen :) hihiihihihi.... Så går det när man ger eleverna datorer :p Satt och kollade igenom mina hersbyvänners USA-bloggar :) Jag vill bara säga till er som flyttat att ni är saknade :( Hoppas ni har det grymt där ute i stora världen :) dont do anything toooo crazy, BEHAVE!


Cristopher Columbus, Galileo, Kepler och andra massa ointressanta namn!

Japp, då var det historiaprov imorgon som jag inte alls kan något till! Känner mej väldigt oförberedd vilket kommer leda till ett G om jag har tur. Orkar inte skriva mera för mina händer har bortdomnat efter allt skrivande!
Soo, Here we go!!
'
Heeeeej Columbiiiis :D                         // Jojje

Hösten är här!

Här är lite bilder från gårdagens underbara Brunch på The string! Efter det gick jag o jojje runt på söder och kollade lite i butikerna :)
Hösten är verkligen hääär, and i LOVE IT! Idag tog jag och Moa mopparna in till djurgården och vandrade runt i höstvädret! Sen hittade vi en mysig resturang som heter Breeze precis vid vattnet, det var otroligt mysigt! Snart är det hooligans igeeen, men jag är typ skadad så jag ska inte träna :(
// Agnes

Jag fattar ingenting

Vad kul det är med 3 prov den här veckan! jättekul, verkligen... På tisdag har jag historiaprov, onsdag språkprov och på fredag filosofiprov... Det gillar vi!

Igår var jag och Agnes, Anna och Bea på Café String och åt brunch. Vi satt där i 2 timmar och bara åt, skrattade och umgicks. Så himla mysigt!:) Rekommenderar det stället verkligen!  Jag tror att Agnes har bilder från brunchen, så hon får lägga upp dem! :)

Nu måste jag tyvärr forsätta plugga på historian, livet leker verkligen!


                                                                   // Jojje


IT'S FRIDAY

Idaaag har jag spatserat runt på stan efter skolan med Erik och Marc :) Vi satt på George i timmar.. Dem var inte lite osociala med sina nya 4:or! Snart ska jag äta och sen TRÄNA HOOLIGANS! Senare ikväll ska jag mysa med mina fina tjejer <3

RSS 2.0