Fett grym tjej!

Vi känner en najs tjej, Anna. Hon är typ ganska amazing. Love love till dig Anna :)

money money money it's so funny, well, when you have some

money money money it's so funny, well, when you have some, stämmer ganska bra in på mig och Jojjelito! Idag hade vi det väldans trevligt på Cafe Sense i PUB när vi plötsligt började tänka på hur mycket pengar vi spenderat denna sommar på fika och lunch..... Vi kom fram till att, tillsammans har vi spenderat 3000 kronor! hahahha ett jävla skämt! Men det är värt det :) tyyyp!
/> / AGNES

The last goodbye

Japp, söndagar suger. En lunch på fresco brukar vara rolig men att sitta där och tänka att man bara har en timme kvar med en person man bryr sig så mycket om är bara jobbigt. Jag, Jojje och Jennifer träffades idag för sista gången innan hon reser. Det kändes i hjärtat. Vi kommer sakna dig sötis! <3 <3 <3 <3 <3
Söta fina underbara Jennifer Ljunquist!! <3

Söndag

jag gillar verkligen inte söndagar... Det menas bara med att man antingen måste plugga eller är bakis eller både och :P o sen är det skolan imorgon och det gör det inte bättre, heller inte vädret..

Agnes o jag ska snart sticka in till jennifer för att vara med henne de sista timmarna innan vi måste säga hejdå! :( fyfan vad sorgligt det kommer bli! :( Hon åker nämligen till London ett år, och det kommer bli så tomt utan henne... :´( Vi brukar alltid käka lunch på Fresco o sitta o skvallra, haha, har de bästa minnena därifrån!
Men agnes o jag tänkte åka o hälsa på henne ngn gång i december typ, det vore askul! :D

Nu måste jag göra mej iordning, vi åker om en kvart..
Lägger in en bild från några helger sen på oss tre :)

Jag                       Jennifer            Agnes                              // Jojje

Sugväder

Måste bara lägga in ett litet pytteinlägg för att säga att vädret suger! Himlen är grå och molnen lika så. Allt är rått och i jojjes hjälm var det vått. Tack och hej, jag hatar leverpastej. ( Jojje älskar leverpastej ) /Agnes
EYA           &                 MATILDA

Sokrates, Platon och Aristoteles

De namnen ovan är mina nya vänner... Vi håller nämligen på att lära känna dem på Filosofilektionerna! Det är ett väldigt konstigt ämne kan jag säga!! Jag ska nämligen läsa cirka 10 sidor i boken, men jag fattar nada! Filosoferna håller på att disktutera vad "dygd" är i boken.. ÖH! Okej..

Aja, idag efter skolan fikade jag med Agnes och Jennifer på Tindras! Väldigt mysigt.. Sedan kom personalen och sa att de stängde så vi förflyttade oss till biblioteket. Har redan fått tre läxor som är viktiga så, det var bara att sätta sig och börja plugga fast det var upprop i förrgår.. Hard work work..

Nu ska jag gå tillbaka till filosoferna! Måste ju hänga med i denna livliga diskussion om ordet "Dygd" och dess innebörd!

                                                                                                               /Jojje

Middagspartaj

Kvällen har varit mycket lyckad! Ett middagsparty mitt i veckan var det jag och Jojji och alla andra där behövde. Man måste mjukstarta skolan, mjukstrata hjärnan att börja arbeta igen.. Så en middag hos Jennifer med ett massa skönt umgänge var suuper! Jennifer lämnar snart oss för London, hur ska vi klara oss! Medans Jenniiiii har en massa skoj med Harry P så får väl vi klara oss själva på våra permanenta Fresco-luncher antar jag :(
Jennifer, du är redan saknad våran älskade vän! 

Måndagen den 23/7

Idag började skolan. Vi hade upprop. Det var inte så kul. Vill ha lov. Men men, om man måste se det roliga i allt trots att det är tråkigt såå var det väl kul o träffa alla igen :) Det var kul o se alla små ettor. Gud tänk när vi började i Hersby och var ettorna. Nu är vi tvåor och det här året ska bli kul! (säger vi) Trots allt pluggande och allt det sorgliga (kompisar som har åkt till usa ett år) så kommer nog det här bli ett bra år... :)

Efter uppropet drog vi o käkade lunch alla tjejjor. Det var mysigt, vi satt o snackade o skrattade som bara den! :) Dem har jag saknat :D

Nu ska jag väl ta det lilla lugna innan vi får gäster, hörs senare :)

                                                                                                     /Jojje


HUNTER

Imorn börjar vi i Hersby för andra gången :) Det ska väl bli, kul..? Plugga e ju alltid kul, eller inte, verkligen inte! aja, jag och jojje ser alltid det roliga i att plugga, hehe. Speciellt när vi sitter på bibblan och "pluggar", eller vad vi nu ska kalla det :p Eller jojje vad tycker du? hihiihi. Förhoppningsvis regnar det imorgon så vi kan få använda våra älskade och efterlängtade stöööövlar! Dem kommer vi leva i hela året kan jag säga...
Agnes                          Jojje                                                            / Agnes

01:43

Hejhejhejhej!

Har precis kommit hem från kvällens festligheter....

Först åkte jag till Mickan, o där var Lovisa o Anna. Vi taggade till där o föra lite. Det var najs:)
Sen åkte vi till en killkompis o fortsatte kvällen där. Det var en najs kväll helt enkelt.

Imorgon gäller väl följande:

- Åka o köpa lite småplock till skolan. Behöver anteckningsblock..
- Sen tänkte jag kanske hänga med Agnes, om hon vill :P
- Jag tänkte också pressa in lite tid för tårta om jag hinner, Agnes kanske vill ha en bit också:)

Nu ska jag sova, Godnatt på er! :) 
                                                                                                               
                                                                                                               /Jojje


Jag blir alldeles glad av att.....

......Lyssna på pappas gamla vinyl skivor! De är så jäkla bra musik! Just nu lyssnar vi på Queen (pappa o jag är stora Queen-fans!) :) Och vi spelar på högsta volym. 

Vi spelar bland annat Michael Jackson, Elvis Castello, Beatles, John Lennon, o massa annat!

Nu blir det tårta för det är min pappas födelsedag idag! Mums

                                                                                           /Jojje                                                                                                       


Staden igen

Idag var jag tillbaka i den stora staden med kussis min :) Skulle kolla på Hunterstövlarna som jag ville ha men varken strl eller färg fanns, typiskt. Men det blev en Latte och en smoothie iallafall!

God morgon!

Idag är det mulet, men det ska inte stoppa mej för att åka in till stan för tredje gången i rad. hehe... Men men, har man ärenden så har man ärenden :)

Idag är det fredag och på måndag börjar vi skolan, jag är inte så taggad inför det ska ni veta... Tänk att sommarlovet är snart slut, helt ofattbart! Snart är hösten här, jag ser lite framemot att mysa ner mig i filtar och kolla på filmer och ha på mej stora halsdukar, men sommaren måste nog vara det allra bästa..

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning!



En bild jag tog i Juli på solnedgången..

Staden med Jennifer

Idag var vi med vår kära vän Jennifer i den stora staden. Först en fika på Wienerbageriet, sen blev det:
- undanlagda Hunter stövlar
- jeans
- kjol
- försvarets läppsyl
- tuggummi
- en massa fika :)
Jennifer på Wienerbageriet

Första Inlägget

Wazzup?!
Igår var vi och långfikade på vårt favvoställe, nämligen MOCCO!! Det är ett jättemysigt fik på Östermalm. Vi åt frukost där och satt o pratade i timmar. Det är vår dagliga sommarsysselsättning.
Josefin på tunnelbanan, på väg till Mocco!
Josefin, på tunnelbanan, påväg till Mocco!




RSS 2.0